Harley-Davidson 2020

2020 mallit on julkaistu.

Harley-Davidson tarjoaa Reflex ™ linked Antilock Braking System (ABS) ja Brembo® jarrut kaikkiin 2020 Touring malleihin.
Reflex ™ Defensive Rider Systems (RDRS) vakiona LiveWire, CVO, Trike ja Touring malleissa (paitsi Electra Glide ® Standard ja Road King ®).

Koko joukko uutta ja hyödyllistä tekniikkaa, joka antaa kuljettajalle varmuutta ja kontrollia huonommissakin ajo-olosuhteissa. Järjestelmän osia ovat esimerkiksi kehittynyt alustan vakauden säätö, elektroninen jarrujen säätö sekä voimansiirtoteknologia, joka auttaa pitämään pyörän pystyssä kiihdytettäessä ja jarrutettaessa niin suoraan ajettaessa kuin mutkassakin.

H-D™ Connect on uusi tilauspalvelu, jonka ansiosta voit ottaa etäyhteyden pyörään älypuhelimen Harley-Davidson® App -sovelluksella. Tarkista mobiililaitteesta pyörän tärkeimmät tiedot, kuten jäljellä olevan polttoaineen määrä. Sovellus hälyttää, mikäli pyörää yritetään siirtää, ja varastetun pyörän sijaintia voidaan seurata. H-D™ Connect -yhteyspalvelu on vakiovaruste LiveWire mallissa ja osassa vm. 2020 Touring-malleja.

Katso 2020 mallit ja hinnat tästä.