Harley-Davidson LiveWire™

Suomen ensimmäinen Harley-Davidson LiveWire™ ensiesittelyssä keskiviikkona 29.1.2020 klo 17. Hämeen Valtatie 133, Turku.
Tervetuloa!

LIVEWIRE™

Nollasta sataan 3:ssa sekunnissa
Välitön teho on käytössäsi heti vääntäessäsi kaasukahvaa. Kytkimetön. Ei vaihteita vaihdettavaksi. Käännä vain rannetta ja anna mennä.

158 kilometrin ajokantama kaupunkialueella*
LiveWire™-moottoripyörässä on korkeajännitteinen akku (tai RESS; Rechargeable Energy Storage System), joka koostuu litiumionisoluista, joita ympäröi valettu alumiinikotelo. Korkeajännitteisellä akulla on 158 kilometrin vähintään ajokantama kaupunkialueella tai 152 kilometrin kantama stop and go -ajoa ja maantieajoa yhdistelevällä ajotyylillä.**
*Arviot ajokantamasta on saatu noudattamalla WMTC 134/2014 Annex VII liite 3.3 -menettelyä, joka perustuu täyteen ladatulla akulla ajettavan moottoripyörän oletettuun suorituskykyyn tietyissä olosuhteissa. Todellinen kantama vaihtelee riippuen ajotyylistä, sääolosuhteista ja laitteiston kunnosta. Näytetyllä kantama-alueella on valittuna maksimiteho sekä pienin sähköenergian tuotto.

Kaksi helppoa tapaa ladata
Liitä Level 1 -laturi ja virtajohto mihin tahansa kotitalouden pistorasiaan ja anna akun latautua täyteen yön yli. Voit myös ladata akun nopeammin pysähtymällä julkisella Level 3 DC Fast Charge Station -latausasemalla, joka tuottaa 80-prosenttisen latauksen 40 minuutissa tai 100-prosenttisen latauksen tunnissa.

Edistynyt ajoteknologiajärjestelmä
Koko joukko uutta ja hyödyllistä tekniikkaa, joka antaa kuljettajalle varmuutta ja kontrollia huonommissakin ajo-olosuhteissa. Järjestelmän osia ovat esimerkiksi kehittynyt alustan vakauden säätö, elektroninen jarrujen säätö sekä voimansiirtoteknologia, joka auttaa pitämään pyörän pystyssä kiihdytettäessä ja jarrutettaessa niin suoraan ajettaessa kuin mutkassakin.

Ajotilat
LiveWire™ tarjoaa seitsemän valittavissa olevaa ajotilaa, jotka hallitsevat sähköisesti moottoripyörän suoritusominaisuuksia ja Reflex™ -ajojärjestelmän (RDRS) toimintaa. Jokainen ajotila koostuu tietystä tehon, sähköenergian tuottamisen, kaasupolkimen reagoinnin ja luistonestoasetusten yhdistelmästä. LiveWiressä on neljä esiohjelmoitua tilaa: sport, tie, kantama, ja sade, sekä kolme ajotilaa, joita kuljettaja voi muokata.

H-D™ Connect -palvelu
Matkapuhelinverkon mobiiliyhteyttä hyödyntävän tilauspalvelun ansiosta voit ottaa yhteyden pyörään käyttämällä älypuhelimessa Harley-Davidson™ -sovelluksen viimeisintä versiota. Tarkista mobiililaitteesta pyörän tärkeimmät tiedot, kuten jäljellä olevan polttoaineen määrä. Sovellus hälyttää, mikäli pyörää yritetään siirtää, ja varastetun pyörän sijaintia voidaan seurata.

ULKOMUOTO, JOKA PYSÄYTTÄÄ LIIKENTEEN

Moottorin lihaksikkuus ja pyörän aggressiivinen ryhti pitävät huolen siitä, että LiveWire™ -moottoripyörän ikoninen ulkomuoto on taattua Harley-Davidson® -tyyliä.