HARLEY-DAVIDSON® SOFTAIL® STANDARD

Riisuttu, pelkistetty bobber-tyyli. Erinomainen pohja kustomoinnille. Tämä ei ole pelkästään moottoripyörä. Se on kutsu osallistumaan kustomoinnin vallankumoukseen.

Milwaukee-Eight® 107 -moottori takaa nopean liikkeellelähdön. Uudistettu runko säilyttää klassiset Softail® -linjat, mutta rakenteen jäykkyys ja keveys luovat unohtumattoman ajokokemuksen.

Chopatut lokasuojat, ristipinnaiset vanteet sekä Mini-Ape ohjaustangon klassinen yhdistelmä kiillotetulla viimeistelyllä luovat upean kontrastin Vivid Black -maalisävylle. Matala Tuck and Roll -istuin paljastaa chopatun takalokasuojan.

ShotGun putkisto kromatuilla suojilla ja äänenvaimentimilla antavat Softail® Standardille tunnusomaisen pitkän ja matalan profiilin. 13 litran polttoainesäiliö kustomoidulla grafiikalla korostaa tehokasta moottoria.

Edistyksellinen jousitusteknologia tarjoaa racing -tyylisen suorituskyvyn aiempaa pienemmällä painolla ja lineaarisilla vaimennusominaisuuksilla. Helposti säädettävä monoiskunvaimennuksella varustettu takajousitus mahdollistaa dynaamisen kaarreajon vaikuttamatta hardtail -tyylin ulkonäköön.

Hinta 17820€ + toimituskulut 600€

Kysy lisää pyörämyyjiltämme:
Juha Kurila puh. 050 3721 874
Jani Lehmuslehto puh. 0400 473 109
Ville Hongisto puh. 040 1867 759