Pan America™ 2021

Adventure Touring
Touring-seikkailuihin niin tien päälle kuin teiden ulkopuolelle.

Pan America
Aivan uudella Revolution Max 1250 -moottorilla varustettu Pan America on kaksipyöräinen moniosaaja, joka on suunniteltu kestämään seikkailujen ja tutkimusmatkojen kolhut.

Teknistä mukavuutta
Tässä luokassa ensimmäistä kertaa nähtävä mukautuva ajokorkeus on tehdasasenteinen valinnainen jousitusjärjestelmä, joka alentaa istuinkorkeutta pysähdyksissä ja pitää jousituksen painuman tasaisena ajon aikana säätämällä jousituksen esikuormitusta automaattisesti painojakauman mukaan.

Pan America Special
Aivan uusi Revolution Max -voimansiirto
Uusi kehitysaskel legendaarisella V-Twin-moottorilla. Revolution Max on nestejäähdytteinen voimansiirtoratkaisu, joka antaa käyttöön rutkasti vääntöä ja tehoa helposti hallittavaan muotoon viritettynä.

Jokainen gramma on merkitsevä
Pyörää on pyritty keventämään mahdollisimman paljon maastoajokestävyydestä tinkimättä. Keveys yhdistettynä valinnaiseen mukautuvaan ajokorkeusjärjestelmään tekee Pan Americasta kuljettajan luotettavan unelmapyörän, joka pysyy hallinnassa kaikissa tilanteissa.

Suuret odotukset
Pan America 1250 -mallit on varustettu luokan uusimmalla teknologialla: kuusiakselinen inertiamittaus, mukautettavat ajotilat, Bluetooth-yhteys ja 6,8″:n (173 mm:n) kosketusnäytön liikkuvat karttanavigointiominaisuudet.

Hinnat alkaen 21070€

Soita pyörämyyjillemme ja kysy lisää!