NOLLASTA SATAAN 3 SEKUNNISSA
Saat välitöntä tehoa kaasuttaessa. Ei huolta kytkimestä. Ei vaihteita vaihdettavaksi. Ainoa mitä sinun tulee tehdä on kääntää rannettasi ja antaa mennä.

225 KILOMETRIN AJOKANTAMA KAUPUNKIALUEELLA*
LiveWire™-moottoripyörässä on korkeajännitteinen akku (tai RESS; Rechargeable Energy Storage System), joka koostuu litiumionisoluista, joita ympäröi valettu alumiinikotelo. Korkeajännitteisellä akulla on 225 kilometrin ajokantama kaupunkialueella tai 142 kilometrin kantama stop and go -ajoa ja maantieajoa yhdistelevällä ajotyylillä.**

KAKSI HELPPOA TAPAA LATAAMISEEN
Käytä Level 1 -laturia ja virtajohtoa yhdistääksesi pyörän mihin tahansa kotitalouden pistorasiaan ja anna akun latautua täyteen yön yli. Ladataksesi akun nopeammin pistäydy millä tahansa julkisella Level 3 DC Fast Charge Station -latausasemalla, jossa saat 80-prosenttisen latauksen 40 minuutissa tai 100-prosenttisen latauksen tunnissa.

EDISTYNYT AJOTEKNOLOGIAJÄRJESTELMÄ
LiveWire™-malli on varusteltu Electronic Chassis Control (ECC) -järjestelmällä. ECC:n eri toiminnot toimivat yhdessä siten, että kuljettaja saa ajoonsa enemmän itseluottamusta ja kontrollia huonommissakin ajo-olosuhteissa. Electronic Chassis Control (ECC) -järjestelmä hallinnoi kaarreajoa varten paranneltua ABS-jarrutusjärjestelmää, pitokontrollijärjestelmää sekä luistonestojärjestelmää ja joissain tilanteissa parantaa pyörän vakautta säätelemällä takapyörään kohdistuvaa vääntömomenttia. Se yhdistää sähköiset ohjainlaitteet ja hydrauliikan, ja hyödyntää uusinta kuuden akselin inertiamittausyksikköä (IMU) ja ABS-anturiteknologiaa.

H‑D™ CONNECT -YHTEYSPALVELU ***
Maailman yhdistävin moottoripyöräkokemus. Panasonic® in telemaattisella mobiiliyhteydellä voit käyttää älylaitetteestasi löytyvän Harley‑Davidson™ App -sovelluksen viimeisintä versiota saadaksesi yhteyden pyörään etäämmältäkin. Voit katsoa pyöräsi kriittiset elintoiminnot, kuten akun keston ja pyörän sijainnin kartalla, minkä lisäksi saat turvailmoituksen, mikäli pyörääsi kolhaistaan, siirretään tai sormeillaan.

Hinta alkaen 38.070€.
Video1
Video2

Pyörämyyjämme Jani on saanut Harley-Davidson Universityssa LiveWire koulutuksen, soita ja kysy lisää!
Jani Lehmuslehto
010 3273 185, 0400 473 109

*Arviot ajokantamasta on saatu noudattamalla SAE J2982 -proseduuria ja ne perustuvat täyteen ladatulla akulla määrätyissä olosuhteissa ajettavan moottoripyörän oletettuun suorituskykyyn. Todellinen kantama vaihtelee riippuen ajotyylistä, sääolosuhteista ja laitteiston kunnosta.
**Mitattu käyttämällä MIC City- ja MIC Combined (70 mph) -testejä.
***H‑D™ Connect -palvelu ei tule saataville kaikilla markkinoilla. Saatavuus eri markkinoilla julkistetaan elokuussa 2019.