Harley-Davidson Turku

Etelä-Suomen virallinen Harley-Davidson maahantuoja ja jälleenmyyjä.

Turun liikkeestä löydät uudet Harley-Davidson moottoripyörät, alkuperäiset Harley-Davidson lisävarusteet ja varaosat. Turussa toimii tehtaan valtuuttama Authorised Service -toiminta. Lisäksi vaate- ja ajovarusteet sekä Harley-Davidson lisenssituotteet löytyvät ylimmästä kerroksesta. Turussa meillä on myös noin 50 pyörän vaihtuva vaihtopyörävalikoima.

24/7 auki olevan verkkokauppamme tilaukset toimitetaan Turusta.

Tervetuloa virtuaalikierrokselle Turkuun.

V-Twin City Oy Loimaa

Loimaalta löytyy yli kolmenkymmenen vuoden Harley-Davidson -kokemus pyörämyynnistä, huollosta, kustomoinnista ja kaikista muista merkkiin liittyvistä töistä.

Varasto-ohjelmamme sisältää yli miljoona tuotenimikettä pitäen sisällään H-D:n O.E.M osia, lisävarusteita sekä laajan valikoiman tarvikeosia. Toimitamme varaosia ja lisävarusteita postitse tai Matkahuollolla kautta maan ja sen rajojen ulkopuolellekin.

Myymme parhaat osat edulliseen hintaan niin ”lättäpäihin” kuin Twin Cameihinkin. Ja lisäksi tietysti kaikki custom-palikat kromeista vanteisiin.

Teemme työtä rautaisella ammattitaidolla sekä Turussa että Loimaalla. Voit lähestyä meitä niin pienissä kuin isoissakin pyörääsi koskevissa asioissa. Soita tai tule käymään.

Lue historiamme täältä, niin tiedät enemmän toimintaperiaatteistamme.