Myynti ja huolto, Loimaalla p. 020 7436 820

CFMOTO rakentaa mönkijät ja traktorimönkijät tehokkaiksi ja ketteriksi valmiina kohtaamaan hankalatkin haasteet maastosta ja tieolosuhteista riippumatta. CFMOTO valmistaa traktorimönkijöitä ja rinnakkainistuttavia ajoneuvoja luotettavalla laadulla, mutta kilpailukykyisillä hinnoilla. Malliston laitteet on varusteltu 400-1000cc -moottoreilla ja rekisteröidään traktorimönkijöiksi (40 km/h tai 60 km/h). Koko valikoiman hintoineen löydät täältä.

Mallikohtaiset ajokorttivaatimukset löydät täältä.

CFORCE -sarjan jokainen malli on suunniteltu etenemään tasaisesti vaikeissakin maastoissa. Mukava ja ergonominen istuin mahdollistaa hyvän ajoasennon, joka tekee ajamisesta vaivatonta ja ketterää. Laajasta mallistosta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan laitteen.

Pitkät työpäivät vaativat jämerää, luotettavaa ja tehokasta traktorimönkijää päivän haasteista selviytymiseen. Modernien ominaisuuksien ja lisävarusteiden ansiosta UFORCE takaa turvallisuutesi ja helpottaa liikkumista maastossa.

ZFORCE -sarja sisältää monikäyttöisiä rinnakkain istuttavia traktorimönkijöitä. Maastosta riippumatta ZFORCE -sarja ottaa haasteen vastaan ja tarjoaa sinulle sekä äärimmäistä ajamisen iloa että apua työssäsi. Ne ovat erittäin suorituskykyisiä koneita, joissa on helppo käsiteltävyys – ajoitpa sitten tieuralla tai päällystämätöntä reittiä.

Lisätietoja:
Kalle 020 7436 821 tai Ville 020 7436 829

Meiltä myös Parts Europen ATV / UTV varaosat. Selaa luetteloa: